Listminut

  29 Apr 2021 door Autistem

http://listminut.be/nl/pvb-pab-assistent

Doe beroep op de ListMinut dienstverleners met een PVB/PAB!

Via ListMinut kan u beroep doen op een PVB/PAB assistent. Het kan hierbij gaan om hulp in het huishouden, individuele praktische hulp of dagdagelijkse klusjes. We zorgen voor de administratieve opvolging, de verzekering en het legale kader.

Betrouwbare dienstverleners die we persoonlijk ontmoeten
We ontmoeten een groot deel van onze dienstverleners en selecteren onze dienstverleners, om zo de betrouwbaarheid van onze gemeenschap te kunnen garanderen. Heeft u zelf al een assistent? Dit kan eveneens! Eenmaal dat uw assistent zich als dienstverlener ingeschreven heeft, kunnen jullie samen aan de slag.

De nodige documenten beschikbaar
Als platform, erkend door het VAPH, verbinden wij mensen die praktische hulp nodig hebben met betrouwbare persoonlijke assistenten uit de buurt.
We bezorgen u de nodige documenten hiervoor. Zowel de overeenkomst voor het VAPH als de betalingsbewijzen, bezorgen wij u per mail en zijn steeds op uw account beschikbaar. U ontvangt de overeenkomst voor het VAPH bij het kiezen van uw tariefplan.

Diensten verzekerd door Belfius
De diensten via ListMinut zijn gedekt door een lichamelijke en materiële verzekering. Zorg er steeds voor dat de dienst wordt afgesloten via ListMinut zodat alles in orde is. Meer informatie over de verzekering.

 


Logo van Lions club Brugge Zeehaven  en Lions club Harelbeke Logo van Rotary club Waregem en Rotary club Ronse Logo van Innerwheel Logo van Globetrade Logo van Wings and Wheels Ursel Logo van Staf Steegmans Logo van Music For Life Logo van Radio 2 Logo Stan, trefpunt verstandelijke handicap Logo van de Colors Torhout Logo van Quiz-kras door Europa, JCI Oudenaarde