Autisme centraal Webinars

  31 Mar 2020 door Autistem

Webinars

Het coronavirus gooit roet in onze cursussen en colleges. We blijven echter niet bij de pakken zitten en vinden het belangrijk om ook in tijden van corona onze kennis over autisme met jullie te delen. Met enige fierheid kondigen wij graag onze webinars aan, je ziet ze rechts in beeld.

In deze webinars word je geïnspireerd, krijg je veel achtergrondinformatie en tegelijkertijd kan je morgen al aan de slag met concrete tips.We garanderen zoals steeds een sterke inhoud. Deze keer in een digitaal jasje.

De webinars zijn interactief en er is aandacht voor je vragen die je tijdens het webinar kan stellen. Grasduin gerust eens door ons aanbod. Er zijn korte en langere webinars. Sommige webinars gaan in beperkte groepen door.

 

 

 

Logo van Lions club Brugge Zeehaven  en Lions club Harelbeke Logo van Rotary club Waregem en Rotary club Ronse Logo van Innerwheel Logo van Globetrade Logo van Wings and Wheels Ursel Logo van Staf Steegmans Logo van Music For Life Logo van Radio 2 Logo Stan, trefpunt verstandelijke handicap Logo van de Colors Torhout Logo van Quiz-kras door Europa, JCI Oudenaarde