Autisme Centraal 4 mei 2020 - Jabbeke 12 mei 2020 - Ledeberg

  11 Mar 2020 door Autistem

AAN DE SLAG MET TALENTEN... OF TOCH LIEVER WAT ANDERS?

Mensen, ook zij met autisme, zitten vol sterktes, interesses en talenten. En dan hoeft het niet te gaan over uitzonderlijke piekvaardigheden of beroemdheden. Wanneer begeleiders of ouders deze talenten stimuleren, levert dat alleen maar positieve gevolgen op. Maar is het wel echt zo zinvol om op zoek te gaan naar talent? Of levert een andere kwaliteit wat meer op?

Tijdens deze avondlezing krijg je een blik op wat talent inhoudt en hoe we het vanuit autistisch denken en waarnemen kunnen begrijpen. Maar je krijgt vooral een introductie in die ‘andere kwaliteit’: grit. We maken de eerste stappen om passies in langetermijndoelen te gieten om te bouwen aan levenskwaliteit.

 

Spreker Kobe Vanroy

 

 

Logo van Lions club Brugge Zeehaven  en Lions club Harelbeke Logo van Rotary club Waregem en Rotary club Ronse Logo van Innerwheel Logo van Globetrade Logo van Wings and Wheels Ursel Logo van Staf Steegmans Logo van Music For Life Logo van Radio 2 Logo Stan, trefpunt verstandelijke handicap Logo van de Colors Torhout Logo van Quiz-kras door Europa, JCI Oudenaarde